Veí a Veí – Recapte d’aliments

Dissabte 8 de juny

De veí a veí, l’ONG del barri Sant Antoni

Calen molts voluntaris que puguin col·laborar amb un parell d’hores del seu temps aquell dia. Hi podeu assistir amb nens (de fet, és molt aconsellable en les tasques que es decriuen al punt 1).

Per organitzar als voluntaris, hem realitzat tres grans grups d’actuació amb una sèrie de tasques que són les següents:

1. Supermercats:
a. Als clients que entrin al supermercat els repartirem un fulletó de l’esdeveniment per informar-los de la nostra presència abans de fer la compra, per incentivar la participació.
b. El voluntari que recollirà els aliments, realitzarà fotografies de les cares de les persones que contribueixin (sempre que aquestes estiguin d’acord)per realitzar posteriorment realitzar un mur
al digital amb les imatges de tots els participants.
c. A les persones que participin entregant qualsevol tipus d’aliment, els obsequiarem lliuran-los un punt de llibre de l’ONG.

2. Transports: Aquesta tasca consisteix en fer viatges traslladant els aliments aconseguits als supermercats a la zona de classificar i encapsar de l’ONG.
És recomanable comptar amb un vehicle.

3. Empaquetat: A mesura que els voluntaris de transport facin arribar els aliments recollits a la zona d’encapsar, els voluntaris allí presents anirem classificant-los per mantenir l’ordre i facilitar el posterior repartiment.

*L’espai dels supermercats és on ens agradaria que hi participessin més nens, que s’encarregarien de les tasques de repartiment de fulletons.

En cas de venir amb nens els torns seran de 2 hores.

Si esteu interessats en participar, cal que ompliu les següents dades de la fitxa adjunta. Si preferiu també podeu enviar-la a mara.dveiavei@gmail.com. Un cop registrem les vostres dades, us enviarem un correu per estar en contacte.

¡Comenta!

Comentarios