FIRA PER LA TERRA 2012


17ena. FIRA PER LA TERRA – MERCAT DE LA TERRA
Parc de la Ciutadella i Passeig Lluís Companys
21 i 22 d’abril de 2012

Stand de: Animals Sense Sostre + El Cisne Negro Voluntarios + Tarracosbull

“Punto de recogida de móviles usados para la campaña Movilizate por África” (para concienciar sobre el impacto de nuestra demanda tecnológica de COLTAN y otro minerales  en  la República  de Congo y para generar fondos para los  proyectos educativos y de conservación impulsados por el Instituto Jane Goodall en esa conflictiva zona de África)
“Punto de recogida de cartuchos de impresora” (si tienes cartuchos de impresora, por favor, tráelos es una forma más de recaudar fondos para ayudar a las protectoras necesitadas.)

La Fira per la Terra – Mercat de la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l’Associació Dia de la Terra – Catalunya.
La Fira per la Terra – Mercat per la Terra ni és una fira qualsevol ni és un Mercat qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta, ni a cap mercat concret. La Fira per la Terra – Mercat de la Terra és una trobada d’entitats de tota mena per cridar l’atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i  solidaris.
La Fira per la Terra – Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans poguin disposar d’un nivell de vida digne.
TE ESPERAMOS!!!

¡Comenta!

Comentarios